Een bloemetje voor de 80- en 90jarigen van 2020

Het was, net als vorige jaren, dit jaar de bedoeling dat er een gezellig feest gehouden zou worden voor de 80- en 90-jarigen. Een kroonjaar is tenslotte iets om te vieren. Ons bestuur en de commissie O & O (Ontwikkeling en Ontspanning) leek het niet verstandig om dit jaar ook een feestje in de zaal van de Bosroos te vieren. Zo is het plan ontstaan om enkele bezorgers bereid te vinden om een attentie te bezorgen bij de leden in kwestie.

Bep & Beer Radstaat hebben voor al deze kroonjarigen bloemetjes gehaald en hebben op een voortreffelijke manier de verspreiding voorbereid. De bezorgers hebben de rest gedaan.

Voor de bezorgers was het leuk om te doen. Er ontstonden gezellige gesprekken, soms aan de deur, soms in de tuin, uiteraard op gepaste wijze. Voor de ontvangers was het een verrassing, zij hadden hier echt niet op gerekend en kwam dus als een verrassing.

Veel van de jarigen hebben nadrukkelijk laten weten dat ze deze attentie erg waardeerden en dat de boodschap vooral doorgegeven moest worden aan de organisatoren. Hierbij dus!

De KBO Ede heeft het van harte voor jullie, 80- en 90-jarigen, gedaan. Het is jullie van harte gegund en dus: Gefeliciteerd, welke datum u dit jaar ook jarig was of wordt. Een goed en gezond levensjaar gewenst!