Antoniuskerk annuleert alle kerstvieringen

Ook dit jaar zullen er vanwege Coronaregels en de verwachte drukte in de St. Antoniuskerk geen kerstvieringen zijn op 24 , 25  en 26 december.

Op de laatste gezamenlijke kerstvieringen (2019), kwamen ruim 1400 mensen naar die vieringen in onze kerk.

Nu, in Coronatijd zou er op 1e  kerstdag een viering kunnen zijn met maximaal 70 kerkgangers, en op 2kerstdag ook een viering met maximaal 70 kerkgangers.

De locatieraad, de pastoraatsgroep en het secretariaat van Katholiek Ede hebben gezamenlijk besloten dat het onmogelijk is om een keuze te maken uit die 1400 medeparochianen.

Wat we wel kunnen realiseren is het volgende:

Op 1e kerstdag, 25 december wordt, een eerder die week opgenomen kerstviering, met pastoraal werker Hans Lucassen en leden van het Jongerenkoor JKA , online gezet. Een viering zonder kerkgangers, maar met vertrouwde mensen en klanken.                                    Tijd: vanaf 10.30 uur.

Die viering is op ieder moment terug te kijken.

Hoe kunt u dit zien?

Klik op https://www.ztitusbrandsmaparochie.nl/livestream
Ga in het keuze-rijtje naar Ede en klik daarop.