ALV 17 november geannuleerd

De Algemene Leden Vergadering van KBO Ede woensdag 17 november gaat niet door.

Na de persconferentie van vrijdagavond 12 nov. heeft het bestuur, alles afwegende, besloten om de aangekondigde Algemene Leden Vergadering (ALV) niet door te laten gaan.
De basisgedachte die ten grondslag ligt aan de aangekondigde gedeeltelijke lockdown is om het aantal contactmomenten tussen mensen zoveel mogelijk terug te brengen. In dat spoor kunnen wij, als ouderenbelangen vereniging, in de betreffende periode beter geen bijeenkomsten houden. Wij leveren daarmee een bijdrage aan het welslagen van de tijdelijke lockdown.
Wat ook meespeelt voor ons is dat er in Ede en in de eigen regio sprake is van een zorgelijker situatie betreft besmettingen en ziekenhuisopnamen dan eerder het geval was bij de planning van de Algemene Leden Vergadering. Wij ouderen zijn, hoewel gevaccineerd, intussen toch kwetsbaarder geworden voor het krijgen van corona. Vandaar ook die 3e prik die wordt voorbereid.

De Algemene Leden Vergadering van woensdag a.s. gaat dus niet door en wordt verschoven naar het voorjaar van 2022. Wij hopen dat u begrip hebt voor dit besluit en zien u graag terug bij de later te houden ALV.